JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

SALE
Clearance

Grading-Tjenester

Grading-Tjenester

Få gradet dine kort hos Cardmarket - gennem Kelz0r.dk!

I samarbejde med Cardmarket har vi gjort det ekstra nemt at få gradet dine kort - og til ekstra stærke priser!

Her er hvad du skal gøre:

  1. Du kan se de forskellige prislejer som vi tilbyder i de enkelte produkter forneden - læg blot et antal af produktet i indkøbskurven svarende til det antal af kort du ønsker at få gradet.
  2. Når du går til kassen med Kelz0r Grading i kurven, er det meget vigtigt at du angiver følgende i kommentarfeltet: Navnene på de kort du sender ind til grading, i alfabetisk rækkefølge, adskilt med linjeskift. Hvis ikke dette bliver gjort, kan det medføre en markant forsinkelse for gradingen af dine kort, og kan potentielt medføre et gebyr.
  3. Når din bestilling er blevet oprettet, får du et bestillingsnummer. Dette står både på webshoppen når du har gennemført bestillingen, i den automatiske Bestillingsbekræftelse som bliver sendt til din email-adresse, og (hvis du har en brugerkonto hos os) under "Mine Bestillinger" på webshoppen når du er logget ind.
  4. Du sender dine kort - godt og forsvarligt pakket ind - til os i en forsendelse, eller indleverer den fysisk i en af vores butikker. Forsendelsen skal have en seddel vedlagt med ordet "Grading" plus dit bestillingsnummer. Her er det meget vigtigt at kortene er sorteret i den samme rækkefølge som listen du skrev i kommentarfeltet. Hvis ikke dette bliver gjort, kan det medføre en markant forsinkelse for gradingen af dine kort, og kan potentielt medføre et gebyr. Disse krav gælder også ved indlevering i en af vores butikker.
    • For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi at du sender med sporet og forsikret forsendelse, såsom pakkepost. Vi tager ikke ansvar for skadede eller bortkomne forsendelser på vej til os fra dig.
  5. Herfra er det blot at vente - vi sender dig en opdatering for bestillingen (per email) så snart dine kort er blevet gradet og vendt tilbage til os, og bestillingen er sendt afsted/klar til afhentning.

I beskrivelsen for produkterne forneden finder du desuden en guide med mere detaljeret information om både grading som helhed og den specifikke proces der bliver brugt her.

Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 15,- kroner
Pakker fra 44,95 kroner

Krebshuset (Sorø):
Åbent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Hack'n'Slash (Kelz0r Holbæk):
Åbent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16

Kelz0r Roskilde:
Åbent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16
Åbent første søndag i måneden: 10-15

Kelz0r Næstved:
Åbent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16

Læs mere om events hos os her:
Events

Global Fragt