JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Zendikar Rising - <b>JAPANSK</b> Draft Booster Box (Display) - 36 Draft Boosters + Box Topper (Magic the Gathering) (JAPANESE)

Du finder her 1 stk. booster box med i alt 36 draft booster packs - sammen med 1 High-Gloss Expedition - til en helt utrolig lav pris!

Bemærk at dette er en JAPANSK booster box med JAPANSKE kort!

En draft booster (tidligere blot kendt som en "booster") er en pakke med 15 tilfældige kort, hvoraf 1 med garanti er Rare eller Mythic Rare, 3 med garanti er Uncommon, og 1 af de 11 Commons i pakken har mulighed for at være et foil-kort af en tilfældig sjældenhed! Der medfølger også et ekstra reklamekort der har mulighed for at have en Token på forsiden.

Draft boosters er perfekte til Draft events, og til at opbygge en samling med så mange kort i serien som muligt!

Hvert display af Draft Boosters og Set Boosters indeholder 1 Expedition-kort ud af 30 mulige som box toppers, og hvert display af Collector Boosters indeholder 2 Expedition-kort i stedet!
De 30 Expeditions i serien er stærke Lands fra Magics historie med en ny kant, og bliver ikke lovlige i Standard-formatet af at blive optrykt her. De er ikke foil, men har fået en særlig "High-Gloss" treatment der gør dem ekstra flotte! Foil Expeditions er mulige at få i Collector Booster Packs i stedet.

 

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

 

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

 

Særtræk ved serien:

 • Vi vender tilbage til Zendikar - en verden præget af ekstremt terræn, dumdristige eventyr, og at verden har tjent som fængsel for de mægtige Eldrazi! Sidst vi var på Zendikar (i Battle for Zendikar og Oath of the Gatewatch) var Eldazierne en verdenstruende katastrofe, men vi vender nu tilbage til Zendikar der er fri for deres indflydelse!
 • Der er gensyn med de tre planeswalkers Jace, Nissa og Nahiri - og den legendariske elemental Omnath!
 • Zendikar er en verden fyldt med eventyr, og for at udforske den har du brug for et Party af eventyrer! Dit Party består af op til 4 væsener, der har creature types Cleric, Rogue, Warrior og Wizard - og i stil med rollespil får du særlige bonusser alt efter hvor mange af disse roller du har dækket! Hvert væsen kan kun udfylde 1 rolle i dit Party, og hvis du har mindst 4 væsener i spil der i alt dækker alle fire creature types, så har du et Full Party, der giver ekstra stærke effekter ved enkelte kort!
 • Lands har stor betydning i serien!
  • Serien indeholder en ny type double-faced cards! Disse har alle et Land på bagsiden, og forsiden er enten en spell eller et andet Land - når du spiller kortet fra hånden, vælger du selv hvilken side af kortet du spiller! Dette giver større fleksibilitet - både for de Lands som kan spilles med to forskellige versioner, og for de kort der kan spilles som Land hvis du mangler mana!
  • Serien har også Full-Art Basic Lands - 1 i hver Draft og Set Booster Pack, og 1 garanteret Foil Full-Art Basic Land i hver Collector Booster Pack! Basic Lands i større sæt (fx seriens Bundle) er dog ikke Full-Art.
 • Landfall vender tilbage - disse evner har effekt hver gang du får et Land i spil - uanset om det er det land du må spille på din egen tur, eller om du får det i spil på anden vis!
 • Når du så har alle de lande i spil, kan du med fordel bruge overskydende mana på den tilbagevendende mechanic, Kicker! Kort med Kicker giver dig mulighed for at bruge ekstra mana når du kaster en spell for at få en ekstra stærk effekt. Hver Kicker-effekt kan kun bruges en enkelt gang når du spiller kortet.

 

Følgende kort er fra serien:

[Nyhed]
$245.92 $170.77
Køb Zendikar Rising - JAPANSK Draft Booster Box (Display) - 36 Draft Boosters + Box Topper (Magic the Gathering) (JAPANESE) her hos Kelz0r.dk // Hacknslash - altid et stort udvalg og lave priser!
Hos os kan du altid handle trygt online, og vi tilbyder personlig kundeservice med et smil på læben - og masser af nørdet viden!
Del:
Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

  0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975,- DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 10,- kroner
Pakker fra 39,- kroner

Krebshuset (Sorø):
Åbent alle ugens dage 9-19

Butikken (Holbæk):
Åbent man-lør: 10-18

Kortspilsdag: Ons 12-20
Magic FNM: Fre 16-24
D&D Rollespil: Lør 17-22

Events

Producent Info
Zendikar Rising
World Wide Shipping