JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Køber i (brugte) kort og samlinger fra private?

Ja!

Vi køber gerne enkelte mere værdifulde kort. I tilfælde af Magic-kort (men ikke andre kort) køber vi også større samlinger med Commons/Uncommons.

For at kunne vurdere kortene, foretrækker vi at kunne se på dem fysisk, da kortenes stand har stor betydning for deres værdi. Man kan indlevere kortene hos os i vores butik i Holbæk, eller på Krebshuset i Sorø.

Vores kontor er i Sorø, så hvis kort indleveres i Holbæk, transporterer vi dem til Sorø inden de kan vurderes.

Vær forberedt på at der kan være ventetid på vurdering efter travlhed.

Hvis du ikke har mulighed for at tage forbi Holbæk eller Sorø, kan du sende os en liste med følgende informationer på de kort som du formoder kan have værdi:
- Antal
- Navn
- Stand
- Samlernummer og/eller sjældenhed
- Serie

Så kan vi give et umiddelbart bud på hvad det kan være værd.

Vi tilbyder generelt fair priser baseret på kortenes aktuelle markedsværdi i US Dollars eller Euro. Vi er nødt til at tage højde for arbejdstid, risiko for at kortene ikke bliver solgt, og dansk moms ved videresalg af kortene. Beløbet som vi tilbyder vil derfor være lavere end hvad du vil kunne købe kortene til på vores hjemmeside.

Beløbet som vi tilbyder er hvad vi vil give kontant for kortene - hvis du er interesseret i at bytte kortene for produkter vi sælger (eller et gavekort til Kelz0r.dk), kan vi som regel give lidt mere i bytteværdi end vi tilbyder i kontanter :)

Vores professionelle vurdering af kortenes værdi er først og fremmest med henblik på at købe kort af kunder. Hvis der er tale om en større samling, som vil kræve meget lang tid at gennemgå og vurdere, og det ikke fører til en handel, kan vi bede om et mindre honorar for vurderingen af kortene.Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 10,- kroner
Pakker fra 39,- kroner

Krebshuset (Sorø):
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Sorø Magic FNM: kl. 19

Butikken (Holbæk):
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16

Kortspilsdag: Ons 12-20
Holbæk Magic FNM: 17.30

Events

Global Fragt