JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Order: Dwarfs (Duardin)

Order: Dwarfs (Duardin)

Dwarfs!

Mellem menneskets civiliserede lande og det øde Dark land, ligger en ældgammel fæstning. Denne fæstning er hjem for en af de ældste racer, dværgene. Deres engang mægtige områder forbliver en bastion af ære, styrke og mod i en verden angrebet af Chaos.
Dværgenes rige strakte sig engang ud over den gamle verden, men en mystisk naturkatastrofe faldt over dem mange år før selv Empires grundlæggelse. Dette efterfulgt at krige mod Orker og Gobliner, og senere elvere, har gjort at dværgenes antal faldt stort. Men på trods af dette, overlever dværgene fortsat ved hjælp af ren stædighed.
På slagmarken er de kendt for deres stædighed og mod, og holder stand selv mod det mest intense angreb. Deres ekspertise indenfor håndtering af krudt våben og andre mekaniske hemmeligheder, har gjort det muligt for deres uovertrufne håndværkere at lave yderst dødelige krigsmaskiner.

Led en hær af stædige og hårdføre dværge i deres kamp for at holde deres bjerge og fæstninger fri fra de overrumplende fjender.*Alle figurer leveres usamlet og umalet.


 
Quick Find
Advanced Search
or
Multi-Search
(Search for multiple terms in one go)
Categories
Manufacturers

    0 items

We Accept
Info

We ship worldwide

Est. Freight Costs:
Letters (Max 2000g)
25,- to 100,- DKK
Packages (Insured)
Country Dependent

Krebshuset (Sorø):
Open all weekdays 9-21

The store (Holbæk):
Open Mon-Sat: 10-18

Card game day: Wed 12-20
Magic FNM: Fri 16-24
D&D Role playing: Sat 17-22

Events

World Wide Shipping