JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Shadows over Innistrad SPANSK Booster Pack (Magic the Gathering) *Udsalg, få tilbage*

Bemærk at alle kortene i denne booster er på spansk!

 

Du finder her 1 stk. Booster Pack - til en helt utrolig lav pris!

Vi køber som altid stort ind og kan tilbyde de laveste priser!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Pre-Release / Launch Party & Game Day Events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk - til lavpris!
Se mere her!

 

Velkommen tilbage til Innistrad!

Dette grufulde plan er fyldt med nattens mørkeste rædsler: Dæmoner narrer dødelige til fordærv, vampyrer hersker over skræmte dødelige, zombier vækkes af gale alkymister, og varulve fylder skovene. For længe siden opdagede vampyr-planeswalkeren Sorin Markov, at dette i det lange løb ville føre til udryddelsen af både vampyrer og dødelige, og skabte ærkeenglen Avacyn for at modvirke mørkets kræfter. Avacyn skabte selv hærskarer af engle, der skulle beskytte planets dødelige, og endte med at blive tilbedt af menneskene som deres frelser. Men for at standse den onde dæmon Griselbrand var Avacyn nødt til at spærre sig selv inde sammen med udyret i den magiske Helvault - og Innistrad blev formørket igen. I løbet af den første Innistrad-blok blev Avacyn og Griselbrand sluppet fri igen, og ærkeenglens tilbagevenden førte til fornyet håb for de dødelige. Men intet varer evigt i multiverset, og skyggerne sænker sig over Innistrad igen - og de engle, der førhen beskyttede de uskyldige mod nattens rædsler, er selv blevet forvandlet til ødelæggelselsens redskaber...

 

Særtræk ved serien:

  • Double-faced cards vender tilbage! Kort som Werewolves indeholder grusomme hemmeligheder, og de forvandler sig under visse betingelser.
  • Delirium er et nyt keyword, som giver ekstra effekter hvis der er 4 eller flere typer af kort i din graveyard (fx Creature, Land, Instant, Sorcery og Planeswalker).
  • Kort med Investigate hjælper dig med at løse Innistrads mysterier! Denne effekt giver dig Clue artifact tokens, som du senere kan ofre for at trække kort hvis du betaler 2 mana.
  • Væsener med Skulk kan ikke blokeres af væsener med højere power end væsenet selv. Så din egen 2/2 med Skulk er nødt til at blive blokeret af andre væsener med 2 eller mindre i power.
  • Madness vender tilbage! Hvis du discarder et kort med Madness, kan du i stedet vælge at spille kortet for dets Madness cost. Dette kan kombineres godt sammen med andre kort, der tillader dig at discarde kort fra din hånd (fx med "Looter"-effekter eller som betaling for visse evner eller effekter).
  • Og så er serien selvfølgelig fyldt med alle mulige grufulde og skrækkelige væsener - inspireret af alt fra gotisk horror og folkeeventyr til middelalderlig overtro og H.P. Lovecrafts Cthulhu-mythos! Zombier à la Frankenstein og vampyrer af adelige familier hærger, og de dødeliges sjæle bliver tilbage for enten at hjemsøge eller beskytte deres efterkommere!

 

 

 

 

Følgende kort er fra serien:

35,00 kr. 12,00 kr.
Køb Shadows over Innistrad SPANSK Booster Pack (Magic the Gathering) *Uds her hos Kelz0r.dk // Hacknslash - altid et stort udvalg og lave priser!
Hos os kan du altid handle trygt online, og vi tilbyder personlig kundeservice med et smil på læben - og masser af nørdet viden!
Del:
Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier
Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975,- DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve: 10,- til 60,- kroner
Pakker: 39,- til 59,- kroner

Butikkens åbningstider:
Man-Lør: 10.00-18.00
Søndag: 10.00-16.00

Kortspilsdag: Ons 12-20
Magic FNM: Fre 16-24
D&D Rollespil: Lør 17-22

Events

Producent Info
Shadowmoor
World Wide Shipping