JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Eldritch Moon Booster Box (Display) - 36 Boosters (Magic the Gathering)

Release 22. juli 2016.

Du finder her 1 stk. Booster Box med i alt 36 Booster Packs - til en helt utrolig lav pris!

Vi køber som altid stort ind og kan tilbyde de laveste priser!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Pre-Release / Launch Party & Game Day Events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk - til lavpris!
Se mere her!

 

Noget er grueligt galt i Innistrad!

Avacyn, ærkeenglen der tidligere vogtede over Innistrad, er blevet vanvittig, og har vendt sig mod de uskyldige, som hun førhen tjente. Hendes skaber, vampyr-planeswalkeren Sorin Markov, var tvunget til at ødelægge hende i en grusom konfrontation - men Avacyn var kun en brik i spillet for eldrazi-titanen Emrakul, som planeswalkeren Nahiri har påkaldt til Innistrad for at ødelægge planet, som hævn for at Sorin tidligere lod Zendikar blive angrebet. Jace og Tamiyos søgen slutter brat da Emrakul dukker op i Innistrads himmel og forvrider alt levende til inkarnationer af kosmisk galskab, der kun i mildeste forstand kan siges at have noget at gøre med deres tidligere liv. Jace får hjælp af resten af Gatewatch-gruppen - Chandra, Gideon og Nissa - der har svoret at stå imod eldrazi-titanerne hvor end de dukker op i multiverset, men deres kræfter alene er ikke nok. For at kunne vinde over denne monstrøse trussel er de nødt til at få hjælp fra nekromantikeren Liliana Vess, der alene er i stand til at påkalde Innistrad enorme mængder mørk magi og udøde.

 

Særtræk ved serien:

  • Double-faced cards vender tilbage! Emrakul har forvredet det i forvejen grusomme plan, og ingen er sikre mod at blive forvandlet til eldrazi-monstre.
  • Meld er en endnu mere forvreden udgave af double-faced cards, der sammensmelter to væsener! Når man opfylder kriterierne, vender man begge kortene om - og hvert korts bagside udgør halvdelen af det nye kort!
  • Emerge er en særlig evne på farveløse væsener, der tillader dig at ofre andre væsener for at betale mindre - men du skal dog mindst betale en mængde farvet mana for dit Emerge-væsen.
  • Escalate giver dig muligheden for at vælge en eller flere forskellige effekter på dine kort, men kræver mere mana for at du vælger flere muligheder.
  • Delirium går igen fra Shadows over Innistrad. Kort med Delirium giver ekstra effekter hvis der er 4 eller flere typer af kort i din graveyard (fx Creature, Land, Instant, Sorcery og Planeswalker).
  • Madness vender tilbage! Hvis du discarder et kort med Madness, kan du i stedet vælge at spille kortet for dets Madness cost. Dette kan kombineres godt sammen med andre kort, der tillader dig at discarde kort fra din hånd, og effekter der bliver bedre hvis du ikke har kort på hånden.

 

Følgende kort er fra Eldritch Moon:

 

1.260,00 kr. 639,00 kr.
Køb Eldritch Moon Booster Box (Display) - 36 Boosters (Magic the Gatherin her hos Kelz0r.dk // Hacknslash - altid et stort udvalg og lave priser!
Hos os kan du altid handle trygt online, og vi tilbyder personlig kundeservice med et smil på læben - og masser af nørdet viden!
Del:
Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier
Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975,- DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve: 10,- til 60,- kroner
Pakker: 39,- til 59,- kroner

Butikkens åbningstider:
Man-Lør: 10.00-18.00
Søndag: 10.00-16.00

Kortspilsdag: Ons 12-20
Magic FNM: Fre 16-24
D&D Rollespil: Lør 17-22

Events

Producent Info
Eldritch Moon
World Wide Shipping