JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

SALE
Clearance
Magic Core Set 2020 (M20) Deck Builder\'s Toolkit - Instant Collection: 4 Boosters + 225-kort Startersæt

Toolkittet er perfekt til nye spillere, folk der selv elsker at lave deck eller den som blot vil have lidt flere kort til samlingen!

I æsken findes guides til deck building, såvel som 4 boosters fra de nyeste serier samt 225 fastlagte enkeltkort* (inkl. basic lande) som gør det nemt at få en kortbase! Hvis du allerede har en samling af kort, kan dette toolkit bruges til at få et overblik over de nyeste serier, samt til at udvide din samling!

Indeholder:

  • Boxen til opbevaring af kort!
  • 125 enkeltkort*.
  • 100 basic lands.
  • 4 booster packs fra de nyeste serier.
  • Stategiguide med tips til deckbuilding og info om de nyeste serier.

 

Har du allerede et toolkit, og ønsker du at bevæge dig op på næste niveau? Her på Kelz0r.dk sælger vi følgende, som kan bruges til dit næste skridt som Magic-spiller eller -samler:

  • Det almindelige næste trin er sandsynligvis et Planeswalker Deck fra Amonkhet eller en anden nyere serie. Disse indeholder et færdigt deck baseret på en bestemt planeswalker, som du kan bygge videre på med kortene fra dit toolkit - eller bare splitte op for at få fingrene i nogle af de gode kort! Decket i et planeswalker deck er 100% bestemt på forhånd, men pakken indeholder desuden 2 booster packs med tilfældige kort, som du kan bruge til at udvide din samling yderligere!
  • Ønsker du bare at udvide din samling med flere kort, og vil du gerne have mulighed for at få sjældne kort? Booster Packs indeholder tilfældige kort fra en bestemt serie, har en god balance imellem farverne, og har mulighed for at indeholde sjældne kort som Planeswalkers, andre Mythic Rares, tilfældige foil-kort med mere!

 

* De 125 ekstrakort vil altid være de samme for et Deck Builder's Toolkit fra denne serie.

Vi køber som altid stort ind og kan tilbyde de laveste priser!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

 

Som altid holder vi Pre-Release, Draft Weekend & Store Championship Events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk - til lavpris!
Se mere her!

 

Særtræk ved serien:

  • Det årlige Core Set indeholder altid kort der er tro mod "kerneoplevelsen" af at spille Magic! Den er derfor god til nybegyndere, og til folk der gerne vil have en traditionel Magic-oplevelse uden at skulle fokusere på mange ekstra evner og mechanics.
  • Serien indeholder mange cycles, såsom Cavaliers med effekter når de kommer i spil og når de dør; Leylines der er stærke enchantments som du må lægge i spil gratis hvis du starter med dem på hånden; og "Hosers" - kort inden for hver farve der specifikt angriber eller beskytter mod en af farvens fjendtlige farver!
  • Serien indeholder mange reprints og throwbacks til tidligere serier og verdener, så der er mange kort man kan genkende som tilbagevendende spiller!
  • Op til flere Legendary Creatures gør serien interessant for Commander-spillere - og serien har desuden et lille Tribal-fokus på Elementals!
472,95 kr
Køb Magic Core Set 2020 (M20) Deck Builder's Toolkit - Instant Collection: 4 Boosters + 225-kort Startersæt her hos Kelz0r.dk // Hacknslash - altid et stort udvalg og lave priser!
Hos os kan du altid handle trygt online, og vi tilbyder personlig kundeservice med et smil på læben - og masser af nørdet viden!
Billigst på PriceRunner
Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 15,- kroner
Pakker fra 44,95 kroner

Krebshuset (Sorø):
Ã…bent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Hack'n'Slash (Kelz0r Holbæk):
Ã…bent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16

Kelz0r Roskilde:
Ã…bent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16
Åbent første søndag i måneden: 10-15

Kelz0r Næstved:
Ã…bent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16

Læs mere om events hos os her:
Events

Producent Info
Magic Core Set 2020 (M20)
Global Fragt