JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Inquisition (incl. Adepta Sororitas) & Officio Assassinorum

Inquisition (incl. Adepta Sororitas) & Officio Assassinorum

Witch Hunters!

Inquisitionen er en hemmelig organisation, der blev grundlagt i the Imperiums tidligste dage, for at beskytte menneskeligheden mod den fremmede, heksen og hedningen. Sådan er magten og autoriteten båret af en Inquisitor; han kan kalde på ydelser fra enhver gren af the Imperium’s bevæbnede styrker, endda fra de mægtige Space Marines hvis truslen er stor nok.
Hver Inquisitor er et exceptionelt individ med adgang til deres egne specialiserede tropper. En Witch Hunter hær kan blive øget med Sisters of Battle, skinnende eksempler på alt hvad der er godt ved menneskeheden. Som Ecclesiarchys kæmpende arm, er de bevæbnet med de fineste våben og rustning og er nogle af de bedste og modigste krigere en Inquisitor kan kalde på.

Led en interessant og forskelligartet hær, der har hele Imperiums militære magt til disposition.*Alle figurer leveres usamlet og umalet.


Result Pages:
Quick Find
Advanced Search
or
Multi-Search
(Search for multiple terms in one go)
Manufacturers

    0 items

We Accept
Info

We ship worldwide

Est. Freight Costs:
Letters (Max 2000g)
25,- to 100,- DKK
Packages (Insured)
Country Dependent

Krebshuset (Sorø):
Open Mon-Fri: 10-18
Open Sat: 10-16
Open Sun: 10-14

Sorø Magic FNM: 19

The store (Holbæk):
Open Mon-Fri: 10-18
Open Sat: 10-16

Card game day: Wed 12-20
Holbæk Magic FNM: 17.30

Events

World Wide Shipping