JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Inquisition (inkl. Adepta Sororitas) & Officio Assassinorum

Inquisition (inkl. Adepta Sororitas) & Officio Assassinorum

Witch Hunters!

Inquisitionen er en hemmelig organisation, der blev grundlagt i the Imperiums tidligste dage, for at beskytte menneskeligheden mod den fremmede, heksen og hedningen. Sådan er magten og autoriteten båret af en Inquisitor; han kan kalde på ydelser fra enhver gren af the Imperium’s bevæbnede styrker, endda fra de mægtige Space Marines hvis truslen er stor nok.
Hver Inquisitor er et exceptionelt individ med adgang til deres egne specialiserede tropper. En Witch Hunter hær kan blive øget med Sisters of Battle, skinnende eksempler på alt hvad der er godt ved menneskeheden. Som Ecclesiarchys kæmpende arm, er de bevæbnet med de fineste våben og rustning og er nogle af de bedste og modigste krigere en Inquisitor kan kalde på.

Led en interessant og forskelligartet hær, der har hele Imperiums militære magt til disposition.*Alle figurer leveres usamlet og umalet.


Der er flere sider med produkter!
Hurtig Søk
Avansert Søk
eller
Multisøk
(Søk på flere søkeord på en gang)
Produsenter

    0 artikler

Vi Accepterer
Info

Fri porto på køb over 3000,- NOK

Krebshuset (Sorø):
Åpent alle ukens dager 9-21

Butikken (Holbæk):
Åpent man-lør: 10-18

Kortspilsdag: Ons 12-20
Magic FNM: Fre 16-24
D&D Rollespil: Lør 17-22"

Events

World Wide Shipping