JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Kelz0r.dk har eksisteret siden juni 2004.

Formålet - og ånden - med Kelz0r.dk har været at skabe et unikt tilbud af produkter, ydelser og lave priser.
Helt fra begyndelsen har det været omdrejningspunktet at skabe en shop hvor arbejdsglæden skinnede igennem. Siden skulle altid føles som et personligt værk - det afspejler sig i vores nærværende kundeservice, de chancer vi tager i produkter vi holder af, og i vores daglige omgang med kunderne i butikkerne og til vores events - noget mange har stor glæde af! Vi har meget stor fokus på hygge og på menneskelig omgang fremfor maskinfremstillede automatiske emails.


Det kan nogle gange tage et par dage mere før varerne kommer frem, men det betyder så også at prisen er det meget bedre - og vi garanterer at alle varer bliver afsendt med et smil på læben!

Også opsætningen af og udvalget i shoppen er nøje udvalgt - det er vigtigt for os at siden er nem at navigere, og at kunder kan få god support når de har brug for det. Vi har ekstraordinært gode åbningstider og kan nås på mange forskellige kommunikationsplatforme. Ofte svarer vi på mails indtil sent ud på aftenen, så bliv ikke overrasket hvis der kommer et svar på en henvendendelse 3 minutter efter du har sendt den på en søndag :o)


Al sikkerhed er varetaget; og vi opfylder naturligvis kravene for online køb af varer, og alle andre lovgivninger. Vi støtter desuden danske leverandører, danske spilmiljøer, biblioteker og meget andet. Endelig så bidrager vi til at få en masse obskure produkter til landet som ellers ville være gået tabt, og det er vi stolte af!

Kelz0r har været igennem en rivende udvikling.
- Den første model af virksomheden så dagens lys online i 2004; vi fik nyt design i januar 2005; og efterfølgende de sidste mange år har vi opgraderet, udviklet og forbedret vores koncepter, udvalg og så videre så vi i dag er i blandt de absolut største aktører i norden.
- I 2009 åbnede vi vores første forretning (i Holbæk) - som netsiden er den også vokset og huser nu 200m2 proppet med varer og hygge! Medarbejderstaben udvides også jævnligt.
- I 2018 udvidede vi til den historiske kro Krebshuset i Sorø - dette tjener nu både som kontor, varehus og butik, foruden at være et superhyggeligt hotel med tilhørende restaurant! Hvis du kommer langvejs fra og vil være med til et par af vores events i en ferie eller weekend, så kan du nu også booke et ophold hos os! :o)

Butikken på Ahlgade 10, 4300 Holbæk.

Hotel Krebshuset på Ringstedvej 87, 4180 Sorø.

Lige siden begyndelsen har vores fokus været at skabe en bredere vifte af tilbud til den danske forbruger - branchen er eksploderet de senere år, men der er stadig produkter som vi mener at danskerne savner, og som vi kan være med til at levere - på den front står vi aldrig stille!

Fremtiden bringer store muligheder. Med gode samarbejdsmuligheder med forskellige leverandører håber vi på at kunne blive ved med at udvide og forny, og at være med til at skabe et endnu bedre udvalg og miljø for hobbyister rundt omkring i Danmark.

Mange af produkterne vi sælger og hobbyerne vi støtter kan være med til at give helt enestående oplevelser - særligt i fællesskab med andre. Derfor udvider vi også konstant med flere, større og mere nyskabende sammenkomster og events, der har fokus på de nørdede interesser vi har til fælles!Kun fantasien sætter grænsen. Jeg vil i hvert fald personligt bestræbe mig på altid at blive ved med at forny siden.

Jeg takker for jeres tid her på siden. Nye kunder, gamle kunder, venner og bekendte. Uden jer havde det aldrig været muligt at nå til hvor vi er i dag.

God fornøjelse her på shoppen! - Michael Keller, Kelz0r.dk

Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 10,- kroner
Pakker fra 39,- kroner

Krebshuset (Sorø):
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Sorø Magic FNM: kl. 19

Butikken (Holbæk):
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16

Kortspilsdag: Ons 12-20
Holbæk Magic FNM: 17.30

Events

Mew (Black Star Promos)
Mew (Black Star Promos)
158,71 Kč
70,36 Kč
Global Fragt