JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Grey Knights

Grey Knights

Grey Knights!

Inquisitionen er en hemmelig organisation, der blev grundlagt i the Imperiums tidligste dage, for at beskytte menneskeligheden mod den fremmede, heksen og hedningen. Sådan er magten og autoriteten båret af en Inquisitor; han kan kalde på ydelser fra enhver gren af the Imperium’s bevæbnede styrker, endda fra de mægtige Space Marines hvis truslen er stor nok.
Hver Inquisitor er et exceptionelt individ med adgang til deres egne specialiserede tropper. En Daemonhunter hær kan blive øget med de formidable Grey Knights, hvilke endda overgår Space Marines i færdigheder og evner. Armeret med psykisk ladede force weapons og en urokkelig tro på the Emperor findes der ingen fjende mere skræmmende for en daemon.

Led en interessant og forskelligartet hær, der har hele Imperiums militære magt til disposition.*Alle figurer leveres usamlet og umalet.


 
Quick Find
Advanced Search
or
Multi-Search
(Search for multiple terms in one go)
Manufacturers

    0 items

We Accept
Info

We ship worldwide

Est. Freight Costs:
Letters (Max 2000g)
25,- to 100,- DKK
Packages (Insured)
Country Dependent

Krebshuset (Sorø):
Open Mon-Fri: 10-18
Open Sat: 10-16
Open Sun: 10-14

Sorø Magic FNM: 19

The store (Holbæk):
Open Mon-Fri: 10-18
Open Sat: 10-16

Card game day: Wed 12-20
Holbæk Magic FNM: 17.30

Events

Mew (Black Star Promos)
Mew (Black Star Promos)
61,94 NOK
27,46 NOK
World Wide Shipping