JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Ofte stillede spørgsmål:


Hvordan bruger jeg et gavekort?
- På webshoppen: Læg produkter i indkøbskurven og gå til kassen som normalt. Efter valg af forsendelsesmåde finder du kommentarfeltet. Her skriver du gavekortets kode.
Du betaler for ordren som normalt, men når ordren behandles, sørger vi for at rette beløbet ned inden vi trækker betalingen (hvis du betaler med kreditkort), eller at refundere gavekortets beløb (ved andre betalingsformer).
Hvis gavekortets beløb er mindst lige så højt som ordrens totale pris, kan du desuden vælge "Bankoverførsel" som betalingsmåde. I så fald behøver du ikke at "lægge pengene på bordet," så at sige, inden ordren behandles.
- I butikken: Gavekortet kan desuden benyttes i vores butik på Ahlgade 10, 4300 Holbæk. Fremvis gavekortet til kassemedarbejderen ved betaling.
Hvis der er penge tilbage på gavekortet efter et køb, kan resten af beløbet bruges på et senere tidspunkt, ved samme metoder som ovenfor.

Hvilke typer fragt tilbyder i?
- Brev (Post Nord): Den billigste fragtmetode for mindre ordrer, såsom enkeltkort eller et par booster packs. En forsendelse sendt som brev er hverken sporet eller forsikret, og kan have en længere leveringstid (normalt 1-5 dage). Breve sendes ikke nødvendigvis i kuverter, og vi pakker naturligvis forsvarligt ind!
- QuickBrev (Post Nord): Ligesom brevforsendelse, men når frem til destinationen inden for 1-2 hverdage.
- Pakke uden omdeling (Post Nord): Forsendelsen er sporet og forsikret. Inden for 1-2 hverdage efter afsendelse kan ordren afhentes på et afhentningssted i nærheden af leveringsadressen, valgt af Post Nord.
- Pakke med omdeling (Post Nord): Forsendelsen er sporet og forsikret. Inden for 1-2 hverdage efter afsendelse vil Post Nord forsøge at udlevere forsendelsen til leveringsadressen. Hvis dette ikke er muligt (fx hvis ingen er hjemme), kan forsendelsen afhentes inden for 1-2 hverdage på et afhentningssted i nærheden af leveringsadressen, valgt af Post Nord.

I hvilken stand er jeres enkeltkort og andre varer?
- Enkeltkort er som udgangspunkt i standen "Excellent+/Near Mint-" eller bedre.
Enkeltkort på udsalg har ingen garanti for stand.
- Andre varer vi sælger er nye, ubrugte og med ubrudt emballage, medmindre andet er angivet.
- I særtilfælde kan varer være nedsat på grund af brugt eller beskadiget stand. Dette vil være angivet på produktet.

Hvad er lagerstatus og leveringstid?
Vi bestræber os på at få afsendt alle ordrer inden for 1-10 dage efter modtaget betaling, de fleste bestillinger leveres inden for 1-2 hverdage!
Ordrer kan have længere leveringstid, dette kan skyldes at vi ikke lagerfører 100% af vores sortiment, hvilket muliggør vores lave priser og store udvalg!
Vi har et stort lager - konceptet på Kelz0r.dk er således, dog, at vi har ingen lagerstatus har, og derfor ikke kan garantere at alle produkter kan leveres (Det sker dog kun sjældent at vi ikke kan levere!) Netop derfor kan vi tilbyde de gode priser og det store udvalg!

Hvornår har i åbent?
Krebshuset i Sorø (med vores kontor) har åbent alle ugens dage fra 9-21.
Butikken i Holbæk har åbent mandag til lørdag fra 10-18.

Afholder i turneringer og andre events?
Ja!
Hver onsdag har vi generel spilledag, med fx Yugioh, Cardfight!! Vanguard, Dragon Ball Super, Star Wars: Destiny og Dragoborne!
Hver fredag har vi Magic-dag, med Commander eller Standard constructed fra 15-16, og Draft fra 19.
Du kan finde en oversigt over vores events her: Events

Hvordan behandler i mine personlige oplysninger?
Klik her for at læse mere om vores Privatlivspolitik.
Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975,- DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve: 10,- til 60,- kroner
Pakker: 39,- til 59,- kroner

Krebshuset (Sorø):
Åbent alle ugens dage 9-21

Butikken (Holbæk):
Åbent man-lør: 10-18

Kortspilsdag: Ons 12-20
Magic FNM: Fre 16-24
D&D Rollespil: Lør 17-22

Events

World Wide Shipping