JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

SALE
Clearance
Dungeons & Dragons: Adventures in the Forgotten Realms - Collector Booster Pack (Magic the Gathering)

Du finder her 1 stk. Collector booster pack - til lavpris!

Collector Booster Packs er en særlig type booster pack som er propfyldt med særlige kort!

Hver pakke indeholder 15 kort og en foil token! De 15 kort består af foils, rares, mythic rares og kort i særlige versioner!

 

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

 

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

 

Særtræk ved serien:

  • Adventures in the Forgotten Realms er den første Magic-serie der foregår i en af de mange verdener fra Dungeons & Dragons! Serien vender blikket mod verdenen Toril - en oldgammel verden, bygget på resterne af tidligere civilisationer; hvor dumdristige eventyrere udforsker gamle glemte ruiner; og hvor grufulde monstre vogter mægtige skatte!
  • Denne serie introducerer mange kendte monstre, magiske genstande og trylleformularer fra Dungeons & Dragons til Magic - foruden kendte karakterer såsom Drizzt Do'Urden, Tiamat og Tarrasquen!
  • Som noget særligt har basic lands fra denne serie flavor text, der er med til at sætte stemningen for de eventyr man har i vente i Toril.
  • Det er ikke Dungeons & Dragons uden Dungeons! Når et kort siger at du skal "venture into the dungeon", så vælger du en Dungeon fra uden for spillet og begiver dig ind i første rum - Dungeon'en selv er nu i din Command Zone. Hvis du allerede er i en dungeon, bevæger du dig i stedet videre til næste rum.
    • Denne serie indeholder 3 Dungeons, hver med diverse effekter efterhånden som man bevæger sig igennem dem. Når man når ind i det sidste rum, har man gennemført den Dungeon, hvorefter man fjerner Dungeon'en igen.
    • Visse kort giver ekstra effekter når du gennemfører en Dungeon, og når du allerede har gennemført en Dungeon, kan du vælge den eller en anden næste gang du begiver dig ind i en Dungeon igen!
  • Flavor words er en ny organisering af effekter på kort. Magic har længe haft nøgleord såsom Hellbent, Threshold og Chroma, som ikke har særlig betydning i reglerne ud over at minde dig om at effekten minder om andre effekter af samme navn. Denne serie tager skridtet videre, og særligt kort med flere forskellige effekter at vælge imellem har nu "navne" på effekterne. Ud over at genskabe evner fra Dungeons & Dragons med samme navn fungerer det også som en genvej til at informere om hvilken effekt man aktiverer!
  • Slå initiativ! Mange af kortene i serien beder dig om at slå med en d20 (en 20-sidet terning) for at finde ud af hvilken effekt du får ud af flere mulige. Nogle kort gør dig mere heldig og giver dig mulighed for at slå flere terninger og kassere det dårligste slag, og der er endda kort som belønner dig yderligere når du slår med terninger generelt - eller slår en 20'er!
  • Class Enchantments er en ny type af Enchantments der giver en lille effekt med det samme, men som kan opgraderes til højere level senere i spillet for at opnå stærkere effekter! Du kan kun forøge level for en Class med Sorcery speed (dvs. på din tur imens stack'en er tom), og du kan ikke springe et level over - men du kan sagtens spille flere Class-kort, både af samme og forskellige typer!

 

Serien inkluderer blandt andet følgende kort:

$44.79 $25.08
Køb Adventures in the Forgotten Realms: Collector Booster Pack her hos Kelz0r.dk // Hacknslash - altid et stort udvalg og lave priser!
Hos os kan du altid handle trygt online, og vi tilbyder personlig kundeservice med et smil på læben - og masser af nørdet viden!
Billigst på PriceRunner
Del:
Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 15,- kroner
Pakker fra 44,95 kroner

Krebshuset (Sorø):
Ã…bent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Hack'n'Slash (Kelz0r Holbæk):
Ã…bent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16

Kelz0r Roskilde:
Ã…bent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16
Åbent første søndag i måneden: 10-15

Kelz0r Næstved:
Ã…bent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16

Læs mere om events hos os her:
Events

Producent Info
D&D: Adv in Forgotten Realms
Global Fragt