JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

SALE
Clearance
Dragons of Tarkir Booster Pack (Magic the Gathering)

Release 27. marts 2015.

Du finder her 1 stk. Booster Pack - til en helt utrolig lav pris!

Vi køber som altid stort ind og kan tilbyde de laveste priser!

Husk at vi har gratis porto over 975 DKK (975 DKK) DKK!

Som altid holder vi Pre-Release / Launch Party & Game Day Events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk - til lavpris!
Se mere her!

 

Velkommen til et ændret Tarkir!

På tværs af denne verdens hårde landskaber findes kun endnu mere hærdede folk - ledet af drager! Planeswalkeren Sarkhan Vol har rejst tilbage i tiden og reddet dragerne fra at uddø, men at pille ved tidslinjen har haft utilsigtede konsekvenser:

Der er stadig fem klaner, hvis indbyrdes krig hærger Tarkirs overflade - nu ledes de af drager i stedet for khans! Siden vi sidst så dem, er der sket mange ændringer, men den mest bemærkelsesværdige er, at hver klan har været nødt til at opgive én af deres farver for at opnå fred med dragerne, og har dermed taget navn efter dragerne. Abzan er grøn-hvid og hedder nu Dromoka, Jeskai er hvid-blå og hedder Ojutai, Sultai er blå-sort og hedder Silumgar, Mardu er sort-rød og hedder Kolaghan, og Temur er rød-grøn og hedder Atarka.

 

Højdepunkter for Fate Reforged:

  • De fem klaner eksisterer stadig, men efter Sarkhan Vol ændrede tidslinjen i Fate Reforged ved at redde spøgelsesdragen Ugin, er han vendt tilbage til en ændret nutid - med levende drager!
  • Klanerne ledes nu af Elder Dragons - reinkarnationer af de fem legendariske drager fra Fate Reforged! Eftersom tidslinjen blev ændret, blev de fem klaners ledere i Khans of Tarkir aldrig khans, og de tjener nu som de fem mægtige drageherskeres løjtnanter - men i en lidt anden form end man så dem sidst...
  • Kort fra Dromoka-klanen med Bolster lader dig gøre dit svageste væsen stærkere, og er ofte billigere end normale +1/+1 counter-effekter.
  • Ojutai-klanen får den gamle Rebound-evne, der tillader dig at spille det samme kort på din næste tur! Dette fungerer ekstra godt, hvis du allerede har Jeskai-væsener med Prowess i spil.
  • Silumgar-klanens ambition kender ingen grænser, og dette belyses med dens Exploit-evne, der tillader dig at ofre væsener for at få ekstra effekter.
  • Væsener fra Kolaghan-klanen med Dash tillader dig at spille dem med haste for en anden mana cost end normalt, hvorefter de vender tilbage til hånden i slutningen af turen (hvis de stadig er på battlefield'et).
  • Og Atarka-klanen belønner dig stadig for at have væsener med høj power i spil - men med Formidable ved at du skal have væsener med 8 samlet power, i stedet for et enkelt væsen med høj power!
  • Morph bliver yderligere udforsket med Megamorph! Denne Morph-variant er dyrere end den almindelige, og lige så skjult for modstanderen indtil du aktiverer den, men du belønnes til gengæld med en +1/+1 counter.

Følgende kort er fra Dragons of Tarkir:

119,95 kr
Køb Dragons of Tarkir Booster Pack (Magic the Gathering) her hos Kelz0r.dk // Hacknslash - altid et stort udvalg og lave priser!
Hos os kan du altid handle trygt online, og vi tilbyder personlig kundeservice med et smil på læben - og masser af nørdet viden!
Billigst på PriceRunner
Del:
Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 15,- kroner
Pakker fra 44,95 kroner

Krebshuset (Sorø):
Ã…bent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Hack'n'Slash (Kelz0r Holbæk):
Ã…bent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16

Kelz0r Roskilde:
Ã…bent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16
Åbent første søndag i måneden: 10-15

Kelz0r Næstved:
Ã…bent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16

Læs mere om events hos os her:
Events

Producent Info
Dragons of Tarkir
Global Fragt