JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Det Dårlige Selskab: Året Der Gik Galt 2020 (Standalone)

2020 var i den grad et sindssygt år – så hvorfor ikke mindes det med et smil?

Fra skaberne af Årets Voksenspil 2020 "Det Dårlige Selskab", kommer nu et helt nyt format: Året Der Gik Galt 2020!

Med kort som "Brugte mundbind", "En kæmpe eskimo", "Et klap i måsen", "Søren Brostrøm og Kåre Mølbak", "Danske Bank" og "Den der håndsprit fra supermarkedet, der lugter sygt klamt" er Året Der Gik Galt 2020 det perfekte spil til julefrokosten, nytårsaften eller en anden festlig anledning!

I spillet dyster deltagerne – som altid – om at skabe de sjoveste sætninger ved at kombinere spillets mange sjove kort. Reglerne kan læres på kun 1 min, og der er ingen rigtige eller forkerte svar, så ALLE kan være med.

Spillet indeholder 140 spritnye kort (25 pointkort og 115 svarkort) om alle de sindssyge ting, der er sket og alle de tosser, der har gjort opmærksomme på sig selv i løbet af 2020. Alle kort indeholder små infotekster i bunden, så har I lykkeligt glemt det hele, kan I altid se hvilken hændelse kortet refererer til. På den måde bliver I måske også en smule klogere.

Kort sagt, et perfekt spil til en festlig aften med venner eller familie, hvor I kan græde af grin over alle de tossede ting, der skete i 2020, og mindes året med et smil på læben.

Bonus: Derudover følger der både 3 skriv-selv kort (så I kan få jeres egne oplevelser fra 2020 med i spillet) og digital adgang til nye orange pointkort, der opdateres løbende helt indtil nytår!

Indhold i spillet:

- 140 spritnye kort (25 pointkort og 115 svarkort)
- 3 skriv-selv kort, som I selv kan udfylde
- Digital adgang til nye orange pointkort, der opdateres løbende helt indtil nytår!

(Bemærk: Året Der Gik Galt 2020 kan spilles både selvstændigt og i kombination med de andre spil i Det Dårlige Selskab-serien)

[NEW]
130,00 kr. 119,95 kr.
Buy Det Dårlige Selskab: Året Der Gik Galt 2020 (Standalone) here at Kelz0r.dk // Hacknslash - always a large selection with low prices!
With us you can always shop safely online, and we offer personal customer service with a smile - and lots of nerdy knowledge!
Share:
Quick Find
Advanced Search
or
Multi-Search
(Search for multiple terms in one go)
Manufacturers

    0 items

We Accept
Info

We ship worldwide

Est. Freight Costs:
Letters (Max 2000g)
25,- to 100,- DKK
Packages (Insured)
Country Dependent

Krebshuset (Sorø):
Open all weekdays 9-19

The store (Holbæk):
Open Mon-Sat: 10-18

Card game day: Wed 12-20
Magic FNM: Fri 16-24
D&D Role playing: Sat 17-22

Events

World Wide Shipping