JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Chaos: Warriors of Chaos (Slaves to Darkness)

Chaos: Warriors of Chaos (Slaves to Darkness)

Warriors of Chaos!

I de evigt ændrende ødemarker bag Norsca og Kislev, lever grupper af krigere der har dediceret dem selv til Chaos guderne. Kæmpende for hæder og gudernes gunst, for at skænke dem den ypperste gave, dæmonlighed. Til tider rejser der sig en mægtig ridder, nogen gange dediceret til blot en af de fire Chaos guder, der vil feje gennem verdenen i spidsen for en enorm hær, udstyret i en mørk jern rustning og med våben af vandvid og mutationer skænket af guderne.
Warriors of Chaos er the Dark Gods tjenere, brutale mordere, hvis gerninger bliver udført kun for at hædre deres ondskabsfulde guder. For Warriors of Chaos er slagmarkens hæder værdsat over alt andet, eftersom Chaos guderne finder stor fornøjelse i lemlæstelsen og blodbadet, og der er med sikkerhed ikke nogen bedre måde at tiltrække sig gudernes opmærksomhed end at slagte og myrde løs i deres navn.

Led en hær af mægtige og groteske krigere i deres jagt for at imponere Chaos guderne gennem massakrer af blod og lemlæstelser.*Alle figurer leveres usamlet og umalet.


 
Plastic Box Set
350,00 kr.  295,00 kr.
Plastic Box Set
250,00 kr.  209,00 kr.
Quick Find
Advanced Search
or
Multi-Search
(Search for multiple terms in one go)
Categories
Manufacturers

    0 items

We Accept
Info

We ship worldwide

Est. Freight Costs:
Letters (Max 2000g)
25,- to 100,- DKK
Packages (Insured)
Country Dependent

Krebshuset (Sorø):
Open all weekdays 9-21

The store (Holbæk):
Open Mon-Sat: 10-18

Card game day: Wed 12-20
Magic FNM: Fri 16-24
D&D Role playing: Sat 17-22

Events

World Wide Shipping