JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Chaos: Warriors of Chaos (Slaves to Darkness)

Vis: 

Chaos: Warriors of Chaos (Slaves to Darkness)

Warriors of Chaos!

I de evigt ændrende ødemarker bag Norsca og Kislev, lever grupper af krigere der har dediceret dem selv til Chaos guderne. Kæmpende for hæder og gudernes gunst, for at skænke dem den ypperste gave, dæmonlighed. Til tider rejser der sig en mægtig ridder, nogen gange dediceret til blot en af de fire Chaos guder, der vil feje gennem verdenen i spidsen for en enorm hær, udstyret i en mørk jern rustning og med våben af vandvid og mutationer skænket af guderne.
Warriors of Chaos er the Dark Gods tjenere, brutale mordere, hvis gerninger bliver udført kun for at hædre deres ondskabsfulde guder. For Warriors of Chaos er slagmarkens hæder værdsat over alt andet, eftersom Chaos guderne finder stor fornøjelse i lemlæstelsen og blodbadet, og der er med sikkerhed ikke nogen bedre måde at tiltrække sig gudernes opmærksomhed end at slagte og myrde løs i deres navn.

Led en hær af mægtige og groteske krigere i deres jagt for at imponere Chaos guderne gennem massakrer af blod og lemlæstelser.*Alle figurer leveres usamlet og umalet.


Der er flere sider med produkter!
Hurtig Søk
Avansert Søk
eller
Multisøk
(Søk på flere søkeord på en gang)
Kategorier
Produsenter

    0 artikler

Vi Accepterer
Info

Fri porto på køb over 3000,- NOK

Krebshuset (Sorø):
Åpent alle ukens dager 9-21

Butikken (Holbæk):
Åpent man-lør: 10-18

Kortspilsdag: Ons 12-20
Magic FNM: Fre 16-24
D&D Rollespil: Lør 17-22"

Events

World Wide Shipping