JavaScript scheint in Ihrem Browser deaktiviert zu sein.

Sie müssen JavaScript in Ihrem Browser aktiviert haben, um die Funktionalität dieser Website nutzen zu können. Klicken Sie hier für Anweisungen zur Aktivierung von JavaScript in Ihrem Browser.

Adeptus Mechanicus

Adeptus Mechanicus

Adeptus Mechanicus!

Fra deres hovedsæde på planeten Mars producerer Adeptus Mechanicus de våben, der skal bruges af Imperiets galaktiske krigsmaskine. De er delvist en gruppe af gale opfindere, der udskifter deres egne kropsdele med maskiner, og delvist præster og tilbedere af ånderne i maskinerne. Deres doktrin foreskriver, at kødet er svagt, og at alle hellige relikvier fra Teknologiens Mørke Tidsalder skal findes og holdes i skjul. For længe siden lavede de en alliance med Imperiet, da de så Kejseren som inkarnation af deres egen frelserskikkelse - Omnissiah'en - men mørke elementer lurer også i tech-præsternes rækker, da nogle eksperimenterer med Xenos-teknologi eller i al hemmelighed påvirkes af den mægtige Dragon of Mars, som for længe siden blev besejret af Kejseren og indespærret i en labyrint under planetens overflade.

Led en hær af menneskehedens mest kløgtige og zelotiske sind, i kroppe af kombineret kød og kejserligt velsignet stål, i en evig færd mod de kræfter, der truer menneskeheden.*Alle figurer leveres usamlet og umalet.


 
Schnellsuche
erweiterte Suche
oder
Mehrfach-Suche
(Suche nach mehreren Begriffen in einem Durchgang)
Hersteller

    0 Waren

Wir akzeptieren
Info

Wir versenden weltweit

Schätzung. Frachtkosten:
Briefe (Max 2000g)
25,- zu 100,- DKK
Pakete (versichert)
Länderabhängig

Krebshuset (Sorø):
Geöffnet Mo-Fr: 10-18
Geöffnet Sa: 10-16
Geöffnet So: 10-14

Sorø Magic FNM: 19

Das Geschäft (Holbæk):
Geöffnet Mo-Fr: 10-18
Geöffnet Sa: 10-16

Kartenspieltag: Mi 12-20
Holbæk Magic FNM: 17.30

Events

World Wide Shipping