JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Adeptus Mechanicus

Adeptus Mechanicus

Adeptus Mechanicus!

Fra deres hovedsæde på planeten Mars producerer Adeptus Mechanicus de våben, der skal bruges af Imperiets galaktiske krigsmaskine. De er delvist en gruppe af gale opfindere, der udskifter deres egne kropsdele med maskiner, og delvist præster og tilbedere af ånderne i maskinerne. Deres doktrin foreskriver, at kødet er svagt, og at alle hellige relikvier fra Teknologiens Mørke Tidsalder skal findes og holdes i skjul. For længe siden lavede de en alliance med Imperiet, da de så Kejseren som inkarnation af deres egen frelserskikkelse - Omnissiah'en - men mørke elementer lurer også i tech-præsternes rækker, da nogle eksperimenterer med Xenos-teknologi eller i al hemmelighed påvirkes af den mægtige Dragon of Mars, som for længe siden blev besejret af Kejseren og indespærret i en labyrint under planetens overflade.

Led en hær af menneskehedens mest kløgtige og zelotiske sind, i kroppe af kombineret kød og kejserligt velsignet stål, i en evig færd mod de kræfter, der truer menneskeheden.*Alle figurer leveres usamlet og umalet.


 
Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 10,- kroner
Pakker fra 39,- kroner

Krebshuset (Sorø):
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Sorø Magic FNM: kl. 19

Butikken (Holbæk):
Åbent man-fre: 10-18
Åbent lør: 10-16

Kortspilsdag: Ons 12-20
Holbæk Magic FNM: 17.30

Events

Global Fragt