JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Adeptus Mechanicus

Adeptus Mechanicus

Adeptus Mechanicus!

Fra deres hovedsæde på planeten Mars producerer Adeptus Mechanicus de våben, der skal bruges af Imperiets galaktiske krigsmaskine. De er delvist en gruppe af gale opfindere, der udskifter deres egne kropsdele med maskiner, og delvist præster og tilbedere af ånderne i maskinerne. Deres doktrin foreskriver, at kødet er svagt, og at alle hellige relikvier fra Teknologiens Mørke Tidsalder skal findes og holdes i skjul. For længe siden lavede de en alliance med Imperiet, da de så Kejseren som inkarnation af deres egen frelserskikkelse - Omnissiah'en - men mørke elementer lurer også i tech-præsternes rækker, da nogle eksperimenterer med Xenos-teknologi eller i al hemmelighed påvirkes af den mægtige Dragon of Mars, som for længe siden blev besejret af Kejseren og indespærret i en labyrint under planetens overflade.

Led en hær af menneskehedens mest kløgtige og zelotiske sind, i kroppe af kombineret kød og kejserligt velsignet stål, i en evig færd mod de kræfter, der truer menneskeheden.*Alle figurer leveres usamlet og umalet.


 
Quick Find
Advanced Search
or
Multi-Search
(Search for multiple terms in one go)
Manufacturers

    0 items

We Accept
Info

We ship worldwide

Est. Freight Costs:
Letters (Max 2000g)
25,- to 100,- DKK
Packages (Insured)
Country Dependent

Krebshuset (Sorø):
Open Mon-Fri: 10-18
Open Sat: 10-16
Open Sun: 10-14

Sorø Magic FNM: 19

The store (Holbæk):
Open Mon-Fri: 10-18
Open Sat: 10-16

Card game day: Wed 12-20
Holbæk Magic FNM: 17.30

Events

World Wide Shipping