JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Gennemsnitlig bedømmelse baseret på 16 anmeldelser

Der er flere sider med produkter!

Det er et alt for nice kort!!!!!!!!!!! det bare for vildt jeg ville ønske at jeg haved den

Bedømt af

Jeg beskuer kortet på en lidt anden måde - i et almindeligt aggro deck er den naturligvis ikke god nok - den bør dog naturligvis blive spillet i et combo deck der både giver store mængder liv, staller modstanderen og måske kan udnytte at den ryger tilbage i library og ikke i graven. Endelig ser jeg også nogle sjove muligheder med kort som Loxodon Warhammer der giver trample og mere liv. Hvis du kan beskytte den kan du angribe og fordoble den størrelse - og få en god bunke liv med i processen. Det er Magic når det er bedst :) Tech kort, uden tvivl, men eddermame god tech ;) Keller

Bedømt af

dejligt kort! alt for ond + hvis man buffer sig på livene bliver den ikk til at have med at gøre. synd den ikke er trample... hehe men det er der råd for ;)

Bedømt af

Serra Avatar er god; Rigtig god! Den er faktisk monster syg!

Bedømt af

Serra Avatars er ret sej, og helt klart en fed win condition i life gain deck. Den høje manacost kan let klares hvis den spilles i et grøn/hvid deck med for eksempel Rampant Growth. Ud over det, er den sikkert meget fed sammen med en kombo som Boon Reflection, Cradle of Life og Heroe's Reunion (du får 14 liv og booster Serra Avatar's power og toughness med 28, alt sammen for 4 mana!) Kan helt klart anbefales, hvis man ser bort for prisen :S ... Men helt klart et fedt kort!

Bedømt af

Vild fed i et liv deck og så lige give den trample og så har du næsten vundet.

Bedømt af
Der er flere sider med produkter!

Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Varegrupper
Producenter & Serier
Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975,- DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve: 10,- til 60,- kroner
Pakker: 39,- til 59,- kroner

Butikkens åbningstider:
Man-Lør: 10.00-18.00
Søndag: 10.00-16.00

Kortspilsdag: Ons 12-20
Magic FNM: Fre 16-24
D&D Rollespil: Lør 17-22

Events

Producent Info
Urzas Saga
World Wide Shipping