JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

SALE
Clearance
Gennemsnitlig bedømmelse baseret på 8 anmeldelser

Der er flere sider med anmeldelser!

Det her er et af de sygeste kort fra shadowmoor. For exempel et token deck, hvis du har 10 tokens i spil, tapper du dem og giver ham her +20/+20! Det er bare et nice kort... Og det koster kun 15 kr O.o

Bedømt af

Hey Max, hvis du virkelig vil gøre dette kort til en dræber, så spil med Rancor i dit deck (Rancor er en enchant creature, der giver dyret +2/+0 og trample for 1 grøn mana. ud over det, har Rancor evnen "if Rancor is put into a graveyard from play, return it to it's owner's hand.) Forresten, hvis du vil have en fed combo til dit overkill deck, så prøv den her: Giantbating + Bramblewood Paragon + Llanowar Elves eller Raging Goblin (eller et andet grønt eller rødt dyr til én mana). Tur #1: Spil dit one-drop dyr i tur 1 Tur #2: Spil så Bramblewood Paragon Tur #3: Smid så Giantbating, og brug dens Conspire. Det giver dig 2 x5/5 trample dyr med haste i tur 3, som er klar til at give 10 skade i din modstander! - Gentag denne finte i tur 4, og din modstander er enten vildt kvæstet eller død xD Senere kan Mossbrigde Troll bruges som win condition med Rancor. Et anet godt råd er at supporte med shooter spells som Incinerate eller Carbonize (virker vildt godt imod Persist). Trolden er god, og svær at dræbe, men den er ikke særlig god, fordi den ikke har trample. Derfor kan den sjældent slå spillere ihjel, da han bare blocker med en luset 1/1'er og fniser ad din trold. Ud over det, så er den virkelig en sej blocker, og virker virkelig godt i Overkill decket. Desuden, så er kortet billigt; 18 kroner ! Det er en fed pris for et kort, der (med de rette tilføjelser) nemt kan vinde spillet :)

Bedømt af

ville fungere godt i alara's Naya deck, hvor stort set alle dine creatures har power +5 eller større. tror jeg må have et par af disse til mit.

Bedømt af

avv min arm. Det er vildt. Tap alle dine creatures, gi den trample BANG. Hvis du skal fjerne den, skal du have noget der kan destroy, hvor den ikke kan regenerate. Fks terminate.

Bedømt af

"Mayael's Aria" Gør det i starten af din tur.. Intet mere behøvs at siges~

Bedømt af

Tja. jeg bruger x4 af mossbridge troll i mit overkill deck. :), selvom det vinder ellers ikke altid. selvom mit deck kan vinde i 2 tur. -hilsen max. :D

Bedømt af
Der er flere sider med anmeldelser!

 

Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Varegrupper
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 15,- kroner
Pakker fra 44,95 kroner

Krebshuset (Sorø):
Åbent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Hack'n'Slash (Kelz0r Holbæk):
Åbent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16

Kelz0r Roskilde:
Åbent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16
Åbent første søndag i måneden: 10-15

Kelz0r Næstved:
Åbent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16

Læs mere om events hos os her:
Events

Producent Info
Shadowmoor
Global Fragt