JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

SALE
Clearance
Gennemsnitlig bedømmelse baseret på 3 anmeldelser

Iona, Shield of Emeria. 9 mana for en 7/7 flyer er ikke særlig godt, men hendes ability er så stærk at hun virkelig fortjener den legendary status. as Iona enters the field choose a color, your opponent can't cast spells of the chosen color. denne sætning gør at hvis din modstander spiller et mono-colored deck har de tabt, hvis de spiller et to-farvet deck er de i store problemer, og i mod 3 eller flere er de i middel problemer. i magic reglerne står der at hvis et kort indeholder en farve som manacost så er den, den farve uanset om den har andre farver. Hvís det er et hybrid kort (dvs. et kort som kan betales med flere forskellige farver) er de også begge farver, dette gør at de ikke kan spille kortet. man kan endda få hende ned på første tur! Først spiller du et land og tapper det for dark ritual. dervæst spiller du entomb, og vælger iona. nu spiller du så reanimate og bringer hende ind i spil. du mister 9 liv men du vinder næsten spillet da din modstander ikke har gjort noget endnu. Konklusion: virkelig et godt kort som stærkt kan anbefaldes, især mod et mono-colored deck. så køb det nu! især fordi det i skrivende stund er på udsalg!

Bedømt af

Jeg kan kun anbefale dette kort! Det eneste problem er at hvis du først får det ind i niende runde så har modstanderen som regel kort nok ude til at vinde... Men stadigvæk køb det! Mod deck som for dig til at discarde kort kan "defy death" give dig en 9/9 for 5 mana bestemt et kort der kan anbefales

Bedømt af

Godt kort, men ikke mod to farvede deck alligevel 4/5

Bedømt af

 

Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Varegrupper
Producenter & Serier
Far Jokes - Card Game
Far Jokes - Card Game
199,95 kr
149,95 kr

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 15,- kroner
Pakker fra 44,95 kroner

Krebshuset (Sorø):
Åbent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Hack'n'Slash (Kelz0r Holbæk):
Åbent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16

Kelz0r Roskilde:
Åbent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16
Åbent første søndag i måneden: 10-15

Kelz0r Næstved:
Åbent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16

Læs mere om events hos os her:
Events

Producent Info
Zendikar
Global Fragt