JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

SALE
Clearance
Gennemsnitlig bedømmelse baseret på 2 anmeldelser

Det gamle D&D 3.5 var fyldt med forskellige små fejl, modsigelser osv. D&D 3.5 var det os sådan at mange af de forskellige karaktere man kunne spille overgik mange af de andre. Altså spillet var ikke særlig balanceret. Det nye 4.0 er meget simplere og nemmere at komme igang med. Til gengæld går det nye D&D 4.0 meget langt væk fra grundstammen i D&D da mange af måderne som de forskellige evner og spells fungere mere minder en om World of warcraft end selve D&D. Det synd. Men D&D prøver vel bare at følge med tiden, det hele skal være simpelt, det er mit indtryk, subjektivt synes jeg at det er synd, objektivt er det både godt og skidt.

Bedømt af

i mine øjne er det ikke en opgradering, men nærmere er de gået tilbage i den forstand at karaktererne nu er lang mere overlegne i forhold til ''almindelige mennesker'' dette giver noget af et power kick første gang man prøver det. Dog lider 4.0 under at det er blevet til en endnu mere Hack&Slash præget oplevelse hvor man kan nedlægge monstre konstant og bare fortsætte derudaf, hvor 3.5 kunne være langt mere karakterspil og planlægnings mæssigt udfordrene siden at både held, samarbejde og suplering af indbyrdes stærke og svage sider kunne have en altafgørende betydning. Alt efter hvilken form for spille stil man kører og længden af Campaings og hvilken DM man har så kan det være både en fed oplevelse eller en spildt aften.

Bedømt af

 

Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 15,- kroner
Pakker fra 44,95 kroner

Krebshuset (Sorø):
Åbent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Hack'n'Slash (Kelz0r Holbæk):
Åbent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16

Kelz0r Roskilde:
Åbent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16
Åbent første søndag i måneden: 10-15

Kelz0r Næstved:
Åbent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16

Læs mere om events hos os her:
Events

Producent Info
!Dungeons & Dragons & Pathfinder
Global Fragt