JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

SALE
Clearance
Gavekort - Kelz0r.dk/Krebshuset (Værdien kan ændres inde i produktet)

Gavekort til Kelz0r.dk, vores andre webshops, og Hotel Krebshuset

Du kan selv vælge værdien for gavekortet, og vælge hvor mange af hver værdi du skal bruge!

 

Vi kan sende gavekortet elektronisk eller fysisk med posten!

  1. Elektronisk: Læg gavekort i kurven uden andre typer af produkter, og gå til kassen. Ved valg af fragtmetode vælger du Digital levering. Når vi behandler bestillingen, sender vi dig gavekortet som PDF-fil. Vær opmærksom på at bestillinger hos os - inklusiv bestillinger på elektroniske gavekort - behandles manuelt. Gavekortet vil altså ikke blive sendt automatisk når du lægger bestillingen hos os, men når vi er nået til bestillingen i køen og behandler den.
  2. Fysisk: Læg gavekortet i kurven, evt. sammen med andre produkter, og gå til kassen. Så længe du vælger en anden fragtmetode end Digital levering, sender vi gavekortet med posten. Hvis du skriver i kommentarfeltet at du også ønsker gavekortet sendt som digital PDF-fil, så sender vi også gavekortet på email når vi sender bestillingen afsted!

 

Sådan bruger du gavekortet:

Gavekortet indeholder en kode.

På webshoppen: Læg produkter i indkøbskurven og gå til kassen som normalt. Efter valg af forsendelsesmåde finder du kommentarfeltet. Her skriver du gavekortets kode.
Du betaler for ordren som normalt, men når ordren behandles, sørger vi for at rette beløbet ned inden vi trækker betalingen (hvis du betaler med kreditkort), eller at refundere gavekortets beløb (ved andre betalingsformer).
Hvis gavekortets beløb er mindst lige så højt som ordrens totale pris, kan du desuden vælge "Bankoverførsel" som betalingsmåde. I så fald behøver du ikke at "lægge pengene på bordet," så at sige, inden ordren behandles.

I butikken: Gavekortet kan desuden benyttes i vores butik på Ahlgade 10, 4300 Holbæk eller på Krebshuset på Ringstedvej 87, 4180 Sorø. Fremvis gavekortet til kassemedarbejderen ved betaling.

Hvis der er penge tilbage på gavekortet efter et køb, kan resten af beløbet bruges på et senere tidspunkt, ved samme metoder som ovenfor.

Mulige Valg:

Værdi:

Køb Gavekort - Kelz0r.dk/Krebshuset (Værdien kan ændres inde i produktet) her hos Kelz0r.dk // Hacknslash - altid et stort udvalg og lave priser!
Hos os kan du altid handle trygt online, og vi tilbyder personlig kundeservice med et smil på læben - og masser af nørdet viden!
Billigst på PriceRunner
Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 15,- kroner
Pakker fra 44,95 kroner

Krebshuset (Sorø):
Ã…bent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Hack'n'Slash (Kelz0r Holbæk):
Ã…bent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16

Kelz0r Roskilde:
Ã…bent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16
Åbent første søndag i måneden: 10-15

Kelz0r Næstved:
Ã…bent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16

Læs mere om events hos os her:
Events

Producent Info
Global Fragt