JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Gennemsnitlig bedømmelse baseret på 2 anmeldelser

Der er flere sider med produkter!

Det her kort kan ikke passe!!?!.... Hvis du har artifacten nede og nul kort på hånden?! Kan fjenden så ikke angribe dig?!?! Det kan ikke passe det alt for godt, for tre lande?! Det kort ødelægger magic? :O \"Admin Keller: Broen er god, men ikke SÅ god. Dens ability gælder nemlig også dig selv, så sidder du med 0 kort på hånden er der ingen der kan angribe med væsner (med mindre de har 0 i power, og så buffe dem undervejs). Samtidig er det jo en artifact, som er nem at fjerne, og du trækker kort hver tur, som du så er tvunget til at smide, hvilket fjerner dit bluff element. I deck bygget op omkring broen er det et sjovt kort, men det er ikke alt dominerende :)\"

Bedømt af

yep moat og gravity sphere eller moat, humility eller island sanctuary, humility, howling mine eller gravity sphere humility der er en del comboer der. de er alle sammen bedre

Bedømt af
Der er flere sider med produkter!

Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Varegrupper
Producenter & Serier
Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975,- DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve: 10,- til 60,- kroner
Pakker: 39,- til 59,- kroner

Butikkens åbningstider:
Man-Lør: 10.00-18.00
Søndag: 10.00-16.00

Kortspilsdag: Ons 12-20
Magic FNM: Fre 16-24
D&D Rollespil: Lør 17-22

Events

Producent Info
Stronghold
World Wide Shipping