JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

SALE
Clearance
Ancient Bases, Round 25mm (5)      - MAS-B03121 - *Længere leveringstid*

Baser fra Micro Art Studio, lavet i detaljeret resin til diverse figurspil. Giv din hær eller warband en fantastisk atmosfære og et unikt præg med disse baser!

Flying bases er velegnet til flyvende figurer, da de har plads til gennemsigtige stænger eller selve de flyvende figurer, og "WRound"-baser har større kanter end resten af de runde baser, så de ligner baserne fra Warmachine og Hordes.
Alle dele og sæt leveres usamlet og umalet.
Bemærk! Billedet er generelt for typen af base, og viser ikke den endelige base. I tilfælde af mindre baser findes der flere forskellige af samme slags, og produktet vil indeholde en mængde tilfældige baser af den udvalgte type og størrelse.

Denne type base har længere leveringstid end resten af vores produkter, da vi først skal hente det fra producenten til vores fjernlager, og derefter videre til os i butikken. I værste fald kan der gå op til to måneder før du får dine baser.

273,51 NOK
Køb Ancient Bases, Round 25mm (5) - MAS-B03121 - *Længere leveringstid* her hos Kelz0r.dk // Hacknslash - altid et stort udvalg og lave priser!
Hos os kan du altid handle trygt online, og vi tilbyder personlig kundeservice med et smil på læben - og masser af nørdet viden!
Billigst på PriceRunner
Søg på Kelz0r.dk
Avanceret søgning
eller
Multisøgning
(Flere ting på en gang)
Producenter & Serier

    0 Varer

Vi Accepterer
Info

Fri fragt ved 975 DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 15,- kroner
Pakker fra 44,95 kroner

Krebshuset (Sorø):
Ã…bent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16
Åbent søn: 10-14

Hack'n'Slash (Kelz0r Holbæk):
Ã…bent man-fre: 10-17.30
Åbent lør: 10-16

Kelz0r Roskilde:
Ã…bent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16
Åbent første søndag i måneden: 10-15

Kelz0r Næstved:
Ã…bent man-fre: 10-18.00
Åbent lør: 10-16

Læs mere om events hos os her:
Events

Producent Info
!Hobbyudstyr - Andre
Global Fragt